Zlato je ideálnE pre diverzifikáciu investičného rizika  

Diverzifikácia - majetok je potrebné diverzifikovať, teda rozkladať riziko ekonomických výkyvov. Židovským pravidlom je, časť majetku do peňazí, nehnuteľností a komodít.

Nie je dobré vsádzať všetky peniaze na jednu kartu. Síce každý to potvrdí, ale drvivá väčšina ľudí to tak robí. Pravda je, že sa v rodinách využíva viac finančných produktov (stavebné sporenie, dôchodkové poistenie, životné poistenie, akcie apod.), Niektorý je krátkodobý, dlhodobý, konzervatívny a napríklad aj dynamický a za to určite pochvala. No áno, ale stále je to iba jeden trh - peniaze. Tie ale v histórii stratili hodnotu, kúpnu silu. Peniaze boli aj bezcenné a dokonca sa nimi aj kúrilo. Kríza 2001 a 2008 pád akcií aj o viac ako 50%, menová reforma, 30. roky hospodárska kríza, prvá hyperinflácia tu bola 300 rokov pred našim letopočtom. Toto je dôkazom, že vsádzať iba na tento trh môže byť nebezpečné.

Zlato funguje niekoľko tisíc rokov, stále si udržuje svoju trvalú hodnotu a je celosvetovo obchodovateľnou menou. Na slovenských bankovkách bolo skôr napísané - bankovky sú kryté zlatom a inými aktívami Československej národnej banky. Dnes máme napísané, že falšovanie je trestné (vlády peniaze ale tlačia), na Eure nie je napísané vôbec nič a na americkom dolári je uvedené, že veríme v boha. Za posledných 5 rokov sa vytlačilo 3 x viac dolárov, než za 40 rokov pred tým. Chcete na toto staviť budúcnosť svojich úspor?
Nikdy sa totiž nestalo, že by všetky 3 trhy šli zároveň nahor alebo nadol, ale pôsobí ako pumpa. To znamená, že poklesy jedného trhu sú vyrovnané zisky druhého trhu.

Nebuďte len IN, buďte GOLD!
 

Mám záujem o služby

Našou hlavnou službou je poskytovanie investičného zlata, ktoré je dnes dostupné všetkým. Môžete si naň treba našetriť sa Zlatým Finančným Programom, ktorý Vám to umožní. Chcete sa dozvedieť viac? Pošlite nám svoj e-mail a my sa Vám ozveme späť.